fabrica de site

Suntem o companie tanara si dinamica ce produce si ofera site metalice impletite pentru balastiere, ciururi, concasoare, orice tip de utilaje folosit in cariera ce necesita site.


Stim ca este foarte greu sa faci lucrurile perfect din prima incercare si tocmai de aceea facem toate eforturile, suntem in permanenta cautare de materiale mai bune, sau mai ieftine, sa avem clienti multumiti in primul rand de produsele noastre, dar si de serviciile si atitudinea noastra.

Obiectivul nostru este de a produce si a oferi pe piata din Romania site metalice cu raport calitate - durata de viata / pret imbatabil; si pana in prezent discutand cu fiecare dintre cei peste 150 clienti ai nostrii putem spune ca reusim acest lucru.


Pentru a primi lista completa a produselor comercializate de firma noastra (pe langa site ciur, comercializam si role, benzi transportoare, intinzatoare, precum si multe alte piese de schimb), sau pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa vizitati pagina produse si sa ne contactati.